Categories
Huidproblemen

1. Cool Peel laser:

De Cool Peel laser is een zachte, niet-ablatieve laserbehandeling die gericht is op het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van fijne lijntjes, pigmentvlekken en acne littekens. Het is een veilige en comfortabele behandeling die de bovenste laag van de huid verjongt zonder de huid te beschadigen of te laten schilferen. Het maakt gebruik van gecontroleerde warmte om de huid te stimuleren tot celvernieuwing en collageenproductie. Het resultaat is een gladdere, egalere en jeugdigere huid. Wil jij een gladdere huidtextuur, minder fijne lijntjes, pigmentvlekken en acne littekens? Dan is onze Cool Peel laser dé oplossing voor jou! 

Voordelen van een Cool Peel laser:

  • Minder downtime: er is meestal geen hersteltijd nodig na een Cool Peel laserbehandeling.
  • Minder invasief: het is een niet-ablatieve behandeling, wat betekent dat de huid niet wordt beschadigd.
  • Geschikt voor alle huidtypen: de Cool Peel laser kan veilig worden gebruikt op verschillende huidtypen, inclusief de gevoelige huid.

2. CO2 laser:

De CO2 laser is een ablatieve laserbehandeling die wordt gebruikt voor meer intensieve huidverjonging en correctie van diepere rimpels, littekens en andere huidproblemen. Het maakt gebruik van een geconcentreerde energiebundel om de bovenste laag van de huid te verwijderen, waardoor er een gecontroleerde schade ontstaat. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en resulteert in een gladdere, strakkere huid. Omdat de CO2 laser een meer agressieve behandeling is, kan er enige hersteltijd en roodheid van de huid zijn na de behandeling. Heb je last van diepere rimpels, littekens of andere huidproblemen die een intensieve aanpak vereisen? Dan is onze CO2 laser de perfecte keuze voor jou! 

Voordelen van een CO2 laser:

  • Intensieve huidverjonging: de CO2 laser kan diepere rimpels, littekens en andere huidproblemen effectief aanpakken.
  • Langdurige resultaten: de stimulatie van collageenproductie kan leiden tot langdurige verbeteringen van de huidtextuur en -kwaliteit.
  • Geschikt voor specifieke huidproblemen: de CO2 laser is ideaal voor mensen met ernstigere huidproblemen die een meer agressieve behandeling vereisen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend consult met een van onze deskundige huidtherapeut en ontdek welke laserbehandeling het meest geschikt is voor jouw specifieke huidconditie en behoeften.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *