Categories
Huidproblemen

Met de Duetto MT EVO laserbehandeling beschikken we over een geavanceerd systeem dat verschillende lasers bevat, waardoor we altijd een passende oplossing kunnen vinden voor jouw specifieke behoeften. Met de Duetto MT EVO beschikken we over twee toonaangevende lasers, de Alexandrite- en de Nd:YAG-laser, die uitblinken in laserontharing, vaatbehandeling en het verminderen van hyperpigmentatie. Wat de Duetto MT EVO echt uniek maakt, is de mogelijkheid om beide lasers te combineren dankzij de Mixed Technology (MT).

Mixed Technology (MT)
Dit resulteert niet alleen in een effectievere behandeling, maar ook in een veiligere ervaring. De Mixed Technology, of MT, stelt ons in staat om de laserbehandeling nog specifieker op jouw huidtype af te stemmen. Met de nieuwste generatie MT in de Duetto MT EVO kunnen we de beste resultaten behalen. De Mixed Technology brengt de twee soorten lasers, de Alexandrite en de Nd:YAG, samen voor een laserbehandeling die volledig is afgestemd op jouw huid. De lasers kunnen zowel afzonderlijk met twee stralen tegelijkertijd worden gebruikt, als gemengd worden tot één straal. De veelzijdigheid en precisie van de MT zorgen ervoor dat je altijd de best mogelijke behandeling krijgt.

Met de Duetto MT EVO laserbehandeling ben je verzekerd van een veilige en effectieve behandeling die is afgestemd op jouw unieke huidtype en behoeften. Onze ervaren behandelaar zullen een grondige analyse van jouw huid uitvoeren en een gepersonaliseerd behandelplan opstellen met behulp van de Duetto MT EVO en de Mixed Technology. 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een consult in te plannen en te ontdekken hoe de Duetto MT EVO laserbehandeling jou kan helpen om jouw huidproblemen effectief aan te pakken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *