Behandelingen

Wij bieden een breed scala aan behandelingen op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en huidverzorging.

VAATLASERBEHANDELING

Het lichaam bevat duizenden haarvaatjes die als voornaamste functies ons hele lichaam van voeding voorzien en afvalstoffen afvoeren.

ACNE THERAPIE

Een acne behandeling is gericht op het in balans brengen van de huid, het hydrateren, het remmen van ontstekingen en het reduceren van de talgproductie.

BEENVATEN LASEREN

Met behulp van de krachtige medische laser Duetto MT EVO kunnen beenvaatjes duurzaam verwijderd worden.

IPL PHOTO FACIAL

De photo facial behandeling geeft u binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid. IPL (Intense Pulsed Light), is een effectieve methode om roodheid en pigmentvlekken te verminderen en de huid te egaliseren.

COAGULATIETHERAPIE

Coagulatietherapie is een doeltreffende en veilige methode om ontsierende huidafwijkingen en goedaardige huidoneffenheden plaatselijk te verwijderen.

LED-LICHTTHERAPIE

De Collageen Booster lichttherapie is de meest natuurlijke en tegelijkertijd meest effectieve behandeling voor een mooie huid.

LITTEKENTHERAPIE

Littekens zijn ontsierende en vaak gevoelige huidafwijkingen die ontstaan als de wondgenezing verstoord wordt. Littekens kunnen ook cosmetisch storend zijn.

DMK ENZYMTHERAPIE

DMK Huid Revisie = een structurele verandering binnenin de huid. DMK Enzym Therapie is de basisbehandeling van DMK en wordt toegepast bij bijna alle huidproblemen.

PIGMENTBEHANDELING

Pigmentvlekken zijn er in alle soorten en maten en kunnen erg storend zijn voor patiënten. Er zijn diverse soorten problemen op het gebied van pigment.

SKINBOOSTER SKINACTIV

Dit is een spierverstevigende behandeling die de huid een voeding en hydratatie boost geeft wat resulteert tot een liftend effect.

MESOTHERAPIE

De mesotherapie met mesogun is een natuurlijke en huidverjongende behandelmethode waarbij hyaluronzuur in de middelste huidlaag wordt ingebracht.

SKIN PEN MICRONEEDLING

Met SkinPen microneedling worden door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt.

CAMOUFLAGETHERAPIE

Medische camouflage wordt toegepast om huidverkleuringen en huidoneffenheden op lichaam of gezicht tijdelijk minder zichtbaar te maken.

VASCULAIRE MELASMA BEHANDELING

Melasma wordt steeds vaker gezien in de behandelklinieken met steeds weer nieuwe verschijningsvormen.

VIVACE MICRONEEDLING RF

Microneedling is een populaire en veilige methode voor huidverjonging en huidverbetering.

CHEMISCHE PEELING

Een chemische peeling is een behandeltechniek om fijne lijntjes, pigmentvlekken, grove poriën en acne littekens te verminderen.

LASERONTHARING | DUETTO MT EVO

Ongewenste haargroei of overbeharing kan erg vervelend zijn, met name op plekken waar de haren goed zichtbaar zijn zoals het gelaat, armen en benen.

XL HAIR

Haarverlies of dunner wordend haar wordt door de meeste mensen als vervelend, zorgelijk of frustrerend ervaren.