ParisaSkinClinic

90-Day Skin Transformation 

Heb je last van pigmentvlekken, vaatjes in je gezicht, een doffe huid, grove poriën en fijne lijntjes waar je graag vanaf wilt? Heb je eens in de spiegel gekeken en bij jezelf nagedacht: “Ik wil dat mijn huid frisser, gezonder en jeugdiger uitziet?” Je staat op het punt om een nieuwe stap te zetten, maar het is lastig om te bepalen waar te beginnen.

Persoonlijke behandelplan

Bij Parisa Skin & Laser Clinics hebben we speciaal voor jou een nieuwe en unieke behandeling ontwikkeld. Met het gepersonaliseerde en op maat gemaakte 90-daagse huidprogramma kunnen wij ervoor zorgen dat je huid in 90 dagen er gezonder, jeugdiger en verfrist uitziet. Wij weten dat elke huid uniek is. Daarom bieden we persoonlijke behandelingen en combinaties die het beste passen bij jouw specifieke behoeften.

 

Combinatiebehandelingen

“90-Day Skin Transformation by Parisa” is een combinatie van chemische peeling, licht- en lasertherapie, skinboosters, injectables en huidverzorgingsproducten. Deze gecombineerde aanpak zorgt voor effectieve huidverbetering en huidverjonging. De oppervlakkige peeling laat de buitenste huidlaag stralen en zorgt voor een betere teint, terwijl de licht- en lasertherapie de pigmentvlekken, vaatjes en roodheid aanpakt en de productie van collageen stimuleert voor een stevigere en elastischere huid. Ook met de skinboosters en injectables worden de fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping verminderd.

Voorbereiding

Om de behandeling optimaal te laten werken, is een goede voorbereiding van de huid essentieel. Onze experts zullen je voorzien van ondersteunende producten en advies om het beste resultaat te behalen. Dit programma omvat ook een assortiment van hoogwaardige huidverzorgingsproducten met actieve en sterk geconcentreerde ingrediënten.
 

Behandeltechnieken

De behandeling bestaat uit een combinatie van diverse technieken, waaronder chemische peeling, microneedling RF, skinbooster, en laserbehandelingen zoals CO2-lasers. Alle technieken zijn gericht op het stimuleren van collageen, het vernieuwen van de huid en het bevorderen van huidverjonging.

Plan de 90-Day Skin Transformation by Parisa!

Verlang je naar een stralende en jeugdige huid, zonder je zorgen te maken over welke behandeltechniek en producten het beste zijn? Transformeer jouw huid met onze unieke behandeling en laat jouw huid stralen, veerkrachtig en egaler worden. Plan de 90-Day Skin Transformation by Parisa!

Het is een totaal behandelconcept op basis van enzymen. De focus ligt op het verbeteren van de huidconditie en hydratatie en het kan ingezet worden bij vele huidproblemen. Wist je dat veel huidproblemen veroorzaakt worden door vochtverlies veroorzaakt door een huidbarrierre die kapot is. Hierdoor gaat de huid vocht verliezen en kunnen schadelijke stoffen de huid binnendringen met alle gevolgen van dien. Dit unieke Enzyme Therapy Concept geeft aan iedereen de kans om een mooie, gezonde huid te krijgen en bestaat uit 2 concepten namelijk de Huid Revisie en de Huid Lifting.

De standaard acne behandeling bestaan uit het reinigingen van de huid en het verwijderen van de aanwezige onzuiverheden. Indien dit gewenst is, is het mogelijk om een chemische peeling toe te passen op de huid. Afhankelijk van het type acne, zijn er diverse behandelingen mogelijk.

 

Daarna wordt een peeling aangebracht. Deze peeling neutraliseert zichzelf zodra het in contact komt met je huid, waardoor het niet meer verwijderd hoeft te worden. Er kunnen meerdere lagen van de peeling op je huid aangebracht, waarbij elke laag een brandend gevoel kan geven. Door in lagen te werken, hebben we nauwkeurige controle over de diepte van de behandeling. Het branderige gevoel kan aangenamer worden door te waaien en verdwijnt na enkele minuten. Na de behandeling wordt er een nabehandelingscrème aangebracht om het herstelproces te bevorderen.

Als je met DMK Enzymentherapie begint, dan starten we altijd met 4 behandelingen waarbij we alleen nog het DMK Enzyme Masker 1 inzetten. Het is heel belangrijk dat de huid een correcte voorbereiding krijgt om de meest optimale Enzymentherapie te krijgen en om heftige reacties te voorkomen. Na deze 4 behandelingen gaan we kijken waar je huid nog behoefte aan heeft en kunnen we meerdere maskers en producten toevoegen aan de behandeling. Daarnaast is het aangeraden om de DMK producten thuis te gebruiken om zo het beste resultaat te behalen.

De behandeling is niet pijnlijk, maar je ervaart wel een pulserend gevoel en jeuk. Vooral tijdens de eerste behandelingen kun je dit ervaren.

DMK Enzyme Therapy zorgt voor een plasmatisch effect in de huid. Dit ontstaat direct na het verwijderen van het DMK Enzym Masker. De DMK enzymen creëren een lymfedrainage, je voelt de huid ook strakker worden en pulseren. Dit bevordert een stormloop van vers zuurstofrijk bloed vanuit de huid in de verwijde haarvaten. Je ziet dit plasmatische effect ook doordat de bloedvaten (rode streepjes) zichtbaar worden. Dit zal binnen 30 tot 60 minuten weer langzaam verdwijnen.

Gedurende de behandelingen zul je merken dat jouw huid rustiger, gladder en egaler wordt. De hoeveelheid puistjes en mee-eters zal afnemen en acne uitbraken komen steeds minder voor. Daarbij zie je op lange termijn een stralende en een gezonde huid.

Om ervoor te zorgen dat de huid optimaal hersteld is en wordt voorbereid op de volgende behandeling zijn de thuisproducten van belang. De DMK Enzyme Therapy is een volledig concept dat bestaat uit behandelingen + producten voor thuis om zo het beste resultaat te bereiken.

 

Om zwelling onder de ogen te verminderen, kun je ’s nachts een extra kussen onder je hoofd leggen of het hoofdeinde van het bed hoger zetten, zodat de zwaartekracht zijn werk kan doen.

Gedurende de behandelperiode en tot minimaal drie weken na de laatste behandeling is het belangrijk om het behandelde gebied uit de zon te houden. Als je niet kunt vermijden om in de zon te zijn, gebruik dan regelmatig een zonnebrandcrème met een beschermingsfactor van 30 of hoger. Dit helpt om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en om het behaalde resultaat te behouden.

90-Day Skin Transformation is geschikt bij:​

– Acne

– Rosacea

– Pigmentvlekken

– Huidirritaties

– Eczeem

– Reactieve huid

– Gebarsten huid

– Droge huid

– Rode huid

– Vale huid

– Problemen in het ooggebied zoals wallen en/of donkere kringen

– Huidverslapping

– Huidveroudering

– Huidtextuur verbetering

Afhankelijk van het type acne zijn er diverse behandeling mogelijk, zoals:

– Manuele reiniging van de huid


– Dieptereiniging van de huid


– Peeling


– Microdermabrasie


– Littekentherapie


– Microneedling


– Ledlicht therapie


– Adviezen met betrekking tot het zelf verzorgen van de huid