ParisaSkinClinic

PARISA SKIN & LASER CLINICS

Bij ons in de kliniek werken wij met de nieuwste technieken en velen mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Hierbij kan je denken aan Medische Peelings, Laserbehandelingen, Skin Pen Microneedling, Microneedling + Radiofrequentie, Lichttherapie, combinatietechnieken en nog veel meer.

Personal

Door het volgen van verschillende trainingen, congressen, nascholingen en het voortdurend verhogen van mijn expertise geven mij de mogelijkheid om de cliënten optimaal te adviseren en te behandelen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten en heb ik een certificaat van het kwaliteitsregister Paramedici.

DS_44-scaled

Parisa Jahangard

Huidtherapeut

Portfolio

Joost Kroon Cosmetische kliniek, Amsterdam
Derma2Care, Amsterdam
David Njoo Skin & Laser Clinics, Amersfoort
Radboud Universitair Wond Expertise Centrum, Polikliniek Plastische Chirurgie, Nijmegen
DC Klinieken, Amsterdam

Educatie

  • Bachelor of Health Science
  • Bachelor of Business & Administration

Lidmaatschap/registratie

  • Lid van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten
  • Lid van dutch aesthetic laser association (DALA)
  • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici

ONZE MISSIE

We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden door deel te nemen aan nationale en internationale congressen en bijscholing.

Samenwerkingspartners

Dr. Gamze Piskin

Dermatoloog

Roya Kashani

Huid Expert

Arthur Ludlage

Cosmetische arts

Verwijzing & Vergoeding

Wij zijn sinds 2011 direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing meer nodig heeft van uw huisarts of medisch specialist. Natuurlijk bent u evengoed welkom mét verwijzing!

 

Bij een aanvullende verzekering en een medische indicatie voor acnebehandeling voor het gezicht, camouflage therapie voor het gezicht en de hals en ontharen (laserontharing/ elektrische epilatie) van het gezicht, kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekering naar de voorwaarden!

Via deze link komt u erachter of u met uw zorgverzekering terecht kunt bij de Huidtherapeuten.

Tip: kijk op de website van Independer of Zorgwijzer voor een actueel overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar met actuele vergoedingsoverzichten voor Acnetherapie, Camouflagetherapie en Laserepilatie.