HUIDTHERAPIE

Wij bieden een breed scala aan behandelingen op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en huidverzorging.

ACNE THERAPIE

Een acne behandeling is gericht op het in balans brengen van de huid, het hydrateren, het remmen van ontstekingen en het reduceren van de talgproductie.

COAGULATIETHERAPIE

Coagulatietherapie is een doeltreffende en veilige methode om ontsierende huidafwijkingen en goedaardige huidoneffenheden plaatselijk te verwijderen.

LED-LICHTTHERAPIE

De Collageen Booster lichttherapie is de meest natuurlijke en tegelijkertijd meest effectieve behandeling voor een mooie huid.

LITTEKENTHERAPIE

Littekens zijn ontsierende en vaak gevoelige huidafwijkingen die ontstaan als de wondgenezing verstoord wordt. Littekens kunnen ook cosmetisch storend zijn.

PIGMENTBEHANDELING

Pigmentvlekken zijn er in alle soorten en maten en kunnen erg storend zijn voor patiënten. Er zijn diverse soorten problemen op het gebied van pigment.

IPL PHOTOFACIAL

De photo facial behandeling geeft u binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid. IPL (Intense Pulsed Light), is een effectieve methode om roodheid en pigmentvlekken te verminderen en de huid te egaliseren.

MESOTHERAPIE

De mesotherapie met mesogun is een natuurlijke en huidverjongende behandelmethode waarbij hyaluronzuur in de middelste huidlaag wordt ingebracht.

SKIN PEN MICRONEEDLING

Met SkinPen microneedling worden door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt.

CAMOUFLAGETHERAPIE

Medische camouflage wordt toegepast om huidverkleuringen en huidoneffenheden op lichaam of gezicht tijdelijk minder zichtbaar te maken.

CHEMISCHE PEELING

Een chemische peeling is een behandeltechniek om fijne lijntjes, pigmentvlekken, grove poriën en acne littekens te verminderen.

XL HAIR

Haarverlies of dunner wordend haar wordt door de meeste mensen als vervelend, zorgelijk of frustrerend ervaren.

DMK ENZYMTHERAPIE

DMK Huid Revisie = een structurele verandering binnenin de huid. DMK Enzym Therapie is de basisbehandeling van DMK en wordt toegepast bij bijna alle huidproblemen.

DMK ADVANCED FACIALS & PEELS

Met “Instant Lift-behandeling” zorgen we ervoor dat uw huid weer strakker en steviger aanvoelt en u weer een frisse en jonge uitstraling krijgt.