Parisa Skin Clinic

Parisa Jahangard

Door het volgen van verschillende trainingen, congressen, nascholingen en het voortdurend verhogen van mijn expertise geven mij de mogelijkheid om de cliënten optimaal te adviseren en te behandelen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten en heb ik een certificaat van het kwaliteitsregister Paramedici.

Bij ons in de kliniek werken wij met de nieuwste technieken en velen mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Hierbij kan je denken aan medische peelings, laserbehandelingen, laserontharing, microneedling radiofrequentie, lichttherapie, combinatietechnieken en nog veel meer.

Hiernaast werken we op dagelijkse basis samen met diverse disciplines voor het aanbieden van een optimaal behandelplan.​ Bij een persoonlijk behandelplan wordt gekeken naar lange termijn behandelplannen, preventieve aanpak en het toepassen van combinatietechnieken.

Bij ons kun je een deskundig en eerlijk advies verwachten bij een persoonlijke behandeling.

Portfolio Parisa Jahangard
Joost Kroon Cosmetische kliniek, Amsterdam
Derma2Care, Amsterdam
David Njoo Skin & Laser Clinics, Amersfoort
Radboud Universitair Wond Expertise Centrum, Polikliniek Plastische Chirurgie, Nijmegen
DC Klinieken, Amsterdam

Educatie
Bachelor of Health Science
Bachelor of Business & Administration

Lidmaatschap/registratie:
Lid van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten
Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, DALA

Roya Kashani

Roya Kashani is Corneotherapist en tevens Medisch schoonheidsspecialiste, aangesloten bij ANBOS, dé belangenbehartiger en dienstverlener voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist. ANBOS bevordert een gezonde ontwikkeling van de branche voor schoonheidsverzorging. Hierbij staat belangenbehartiging van de leden op sociaal, vaktechnisch en bedrijfseconomisch gebied voorop.

Portfolio Roya Kashani
Gediplomeerd en gecertificeerd huidspecialist;
Diploma basis dermatologie van U-Consultancy;
Diploma vervolgopleiding dermatologie van U-Consultancy;
Diploma medische camouflage;
Gediplomeerd in Manuele Lymfedrainage;
Gediplomeerd voor het geven van cosmetische bindweefsel-en pincementsmassage;
Gespecialiseerd in acne behandelingen en hiervoor gediplomeerd via het KWC. Daardoor kan uw behandeling mogelijk vergoed worden door uw ziektekostenverzekering;
Door opleidingen en trainingen gespecialiseerd en gediplomeerd in het behandelen van de donkere (gepigmenteerde) huid;
Diploma Peeling van Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen (NIMEB);
Gediplomeerd voor het behandelen van cliënten met kanker;
Gespecialiseerd in permanente make-up, met vergunning van de GGD.

Lidmaatschap/registratie:
Aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS

Educatie
Allround schoonheidsverzorging

Verwijzing & Vergoeding

Wij zijn sinds 2011 direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing meer nodig heeft van uw huisarts of medisch specialist. Natuurlijk bent u evengoed welkom mét verwijzing!

Bij een aanvullende verzekering en een medische indicatie voor acnebehandeling voor het gezicht, camouflage therapie voor het gezicht en de hals en ontharen (laserontharing/ elektrische epilatie) van het gezicht, kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekering naar de voorwaarden!

Via deze link komt u erachter of u met uw zorgverzekering terecht kunt bij de Huidtherapeuten.

Tip: kijk op de website van Independer of Zorgwijzer voor een actueel overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar met actuele vergoedingsoverzichten voor Acnetherapie, Camouflagetherapie en Laserepilatie.

Consult-gesprek

 

Het eerste consult is geheel vrijblijvend en kosteloos. Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er een oriënterend gesprek plaats met de huidtherapeut. Tijdens het huidconsult kunt u uw wensen, verwachtingen en doel(en) bespreken met de huidtherapeut en wordt er een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd, waarna u een advies op maat krijgt. Dit alles wordt meegenomen in het behandelplan.

Uw huid wordt tijdens iedere vervolgafspraak (samen met u) opnieuw beoordeeld en de behandeling wordt hierop aangepast om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

neem contact op

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen over een van onze behandelingen?

Dit kan telefonisch (0752 340 148), via onze contactpagina en ook via onze online agenda. Natuurlijk mag u ook een e-mail sturen (info@parisaskinclinic.nl). Telefonisch kunt u ons bereiken op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur.

maak een afspraak