Vasculaire melasma behandeling

Vasculaire Melasma behandeling

Melasma wordt steeds vaker gezien in de behandelklinieken met steeds weer nieuwe verschijningsvormen. Het is dan zaak om de stoornissen die zich in de huid afspelen te herkennen en een geschikte behandeling voor te geven. Zo wordt recentelijk  in de literatuur de zogenaamde “vasculaire melasma” beschreven. Naast tekenen van zonneschade en hyperpigmentatie zien we in en rondom de vlekken een toename aan bloeddoorstroming. Dat laatste is te zien als rode verwijde vaatjes zowel in vlekkerige vorm als in vertakte vorm. Om deze bijzondere vorm van melasma te behandelen hebben we niet alleen een geschikte pigmentlaser (Picolaser) nodig maar ook een geschikte vaatlaser.

Parisa Skin Clinic werkt hiervoor nauw samen met Dr. David Njoo in Amersfoort. Huidtherapeute Parisa Jahangard gebruikt daarbij de KTP 532 diode laser. Deze vaatlaser kan zonder problemen in combinatie worden met de Picolaser van dr. David Njoo. Door deze samenwerking is de behandeling van deze bijzondere vorm van melasma is veilig en effectief. Huidtherapeute Parisa Jahangard is zowel in Amersfoort als in Zaandam werkzaam.

Klik hier voor een afspraak bij David Njoo

Wens je meer info over de vasculaire melasma behandeling of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Afspraak makenbekijk tarieven
Parisa Skin Clinic
5.0
Gebaseerd op 114 beoordelingen
js_loader