ParisaSkinClinic

PPR GLOW

Huidverbetering met behulp van peeling en licht- en lasertherapie

Transformeer jouw huid met onze unieke behandeling, PPR GLOW (Parisa Photo Rejuvenation GLOW). Heb je last van pigmentvlekken, vaatjes in je gezicht, een doffe huid, grove poriën en fijne lijntjes waar je graag vanaf wilt? Bij Parisa Skin Clinic hebben we speciaal voor jou een nieuwe en unieke behandeling ontwikkeld. Onze geavanceerde behandeling pakt al deze problemen aan in slechts één sessie.

PPR GLOW is een combinatie van peeling en licht- en lasertherapie. Deze gecombineerde aanpak zorgt voor effectieve huidverbetering en huidverjonging. De oppervlakkige peeling laat de buitenste huidlaag stralen en zorgt voor een betere teint, terwijl de licht- en lasertherapie de pigmentvlekken, vaatjes en roodheid aanpakt en de productie van collageen stimuleert voor een stevigere en elastischere huid. Hierdoor worden fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping verminderd.

Bij Parisa Skin Clinic begrijpen we dat elke huid uniek is. Daarom bieden we persoonlijke behandelingen en combinaties die het beste passen bij jouw specifieke behoeften. Om de behandeling optimaal te laten werken, is een goede voorbereiding van de huid essentieel. Onze experts zullen je voorzien van ondersteunende producten en advies om het beste resultaat te behalen. Laat jouw huid stralen, veerkrachtig en egaler worden met Parisa Photo Rejuvenation.

Wens je meer info over PPR GLOW behandeling of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Door verschillende behandelmethoden te combineren wordt er sneller een optimaal behandelresultaat bereikt. Dit is een mooie methode om de huid te egaliseren. Het werkt goed tegen couperose, roodheid en de door zonneschade veroorzaakte pigmentvlekken. Grove poriën of littekens worden gladder en egaler op het huidoppervlak, fijne lijntjes verminderen en de algehele huidstructuur wordt verfraaid.

Voorafgaand aan de behandeling wordt je huid grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Vervolgens wordt er een verkoelende gel aangebracht en krijg je een speciale beschermingsbril om je ogen te beschermen voor de Licht- en lasertherapie. Deze behandeling kan aanvoelen als kleine speldenprikjes en geeft warmte af op plekken waar pigment of couperose vaatjes aanwezig zijn. Direct na de behandeling zie je een grijze verkleuring van het pigment en vertonen de vaatjes vasoconstrictie, wat betekent dat er stolling heeft plaatsgevonden en je lichaam deze kan opruimen. Na de behandeling kan je huid warm aanvoelen en kan het prettig zijn om te koelen met een ijskompres.

Daarna wordt een peeling aangebracht. Deze peeling neutraliseert zichzelf zodra het in contact komt met je huid, waardoor het niet meer verwijderd hoeft te worden. Er kunnen meerdere lagen van de peeling op je huid aangebracht, waarbij elke laag een brandend gevoel kan geven. Door in lagen te werken, hebben we nauwkeurige controle over de diepte van de behandeling. Het branderige gevoel kan aangenamer worden door te waaien en verdwijnt na enkele minuten. Na de behandeling wordt er een nabehandelingscrème aangebracht om het herstelproces te bevorderen.

Daarna wordt een peeling aangebracht. Deze peeling neutraliseert zichzelf zodra het in contact komt met je huid, waardoor het niet meer verwijderd hoeft te worden. Er kunnen meerdere lagen van de peeling op je huid aangebracht, waarbij elke laag een brandend gevoel kan geven. Door in lagen te werken, hebben we nauwkeurige controle over de diepte van de behandeling. Het branderige gevoel kan aangenamer worden door te waaien en verdwijnt na enkele minuten. Na de behandeling wordt er een nabehandelingscrème aangebracht om het herstelproces te bevorderen.

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van de specifieke indicatie, en gemiddeld zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig. Indien meerdere behandelingen nodig zijn, hanteren we een interval van 4 tot 8 weken om de huid voldoende tijd te geven om tussendoor te herstellen. Tijdens elke behandeling kunnen we, indien gewenst, de intensiteit verhogen of ons specifiek richten op bepaalde zones van de huid. Op deze manier kunnen we de behandeling afstemmen op jouw individuele behoeften en gewenste resultaten.

Meestal is de huid na de behandeling wat rood en gevoelig en voelt warm aan. Na de behandeling geniet jij meteen van een stralende glow. De huid kan ongeveer 1 dag post-behandeling wat rood aandoen en warm aanvoelen.

Het resultaat van deze gecombineerde aanpak, ook wel bekend als ‘Parisa Photo rejuvenation’, is een verjongde en stralende huid die er jeugdiger en gezonder uitziet. (Na vier weken zie je zichtbare vermindering in de roodheid en pigmentvlekken en een egalere huid. Grove poriën of littekens worden gladder en egaler op het huidoppervlak, fijne lijntjes verminderen en de algehele huidstructuur wordt verfraaid.)

Na de behandeling kan de huid worden gekoeld met een coldpack om verlichting te bieden. Het is belangrijk om gedurende de eerste vijf dagen na de behandeling activiteiten te vermijden die de bloedcirculatie in de huid sterk verhogen. We raden je ten zeerste af om actief te sporten, zware inspanningen te leveren, alcohol te nuttigen, naar de sauna te gaan, de huid te scrubben, te stomen of te masseren.

Om zwelling onder de ogen te verminderen, kun je ’s nachts een extra kussen onder je hoofd leggen of het hoofdeinde van het bed hoger zetten, zodat de zwaartekracht zijn werk kan doen.

Gedurende de behandelperiode en tot minimaal drie weken na de laatste behandeling is het belangrijk om het behandelde gebied uit de zon te houden. Als je niet kunt vermijden om in de zon te zijn, gebruik dan regelmatig een zonnebrandcrème met een beschermingsfactor van 30 of hoger. Dit helpt om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en om het behaalde resultaat te behouden.

PPR GLOW is geschikt bij:

– Roodheid, Couperose en Rosacea

– Pigmentvlekken

– Verjonging van de huid

– Huid met zonbeschadiging

– Grove poriën en fijne lijntjes

PPR GLOW is geschikt voor:

– Gelaat

– Hals en decolleté

– Handen