Categories
Nieuws

Parisa Skin & Laser Clinics opent een nieuwe locatie in Haarlem 

Wij hebben geweldig nieuws voor jou: Parisa Skin & Laser Clinics heeft een gloednieuwe locatie geopend in het prachtige Haarlem! Na het succes van onze bestaande kliniek in Zaandam zijn we ontzettend blij dat we onze hoogwaardige huid- en laserbehandelingen nu ook naar Haarlem kunnen brengen. Deze nieuwe vestiging is centraal gelegen en biedt dezelfde uitstekende zorg en expertise die je van ons gewend bent.

Om dit te vieren, bieden wij een exclusieve openingsactie: 20% korting op alle behandelingen!

Onze behandelingen

Bij Parisa Skin & Laser Clinics kun je terecht voor een breed scala aan gespecialiseerde behandelingen. Of je nu last hebt van ongewenste haargroei, acne, pigmentvlekken of gewoon je huid wilt verjongen, wij hebben de oplossing voor jou. Onze klinieken maken gebruik van de nieuwste technologieën en behandelingsmethoden om de beste resultaten te garanderen. Elke behandeling wordt op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Wat maakt Parisa Skin & Laser Clinics speciaal voor jou?

  • Ervaren en gekwalificeerd team: Ons team bestaat uit gecertificeerde huidtherapeut met jarenlange ervaring en wij hebben samenwerking met diverse disciplines
  • Geavanceerde technologie: We maken gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om de beste resultaten voor jou te bereiken.
  • Persoonlijke aanpak: Elke cliënt krijgt een op maat gemaakt behandelplan dat specifiek is afgestemd op jouw huidbehoeften.
  • Veiligheid en comfort: Jouw veiligheid en comfort staan bij ons voorop tijdens elke behandeling.

Bezoek ons in Haarlem

Wij nodigen jou van harte uit om een bezoek te brengen aan onze nieuwe locatie in Haarlem en zelf de kwaliteit van onze behandelingen te ervaren. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek huidprobleem of gewoon je huid wilt verjongen, bij Parisa Skin & Laser Clinics ben je aan het juiste adres.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat wij voor jouw huid kunnen betekenen. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze nieuwe kliniek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *