Categories
Huidproblemen

Ontdek onze revolutionaire behandeling, PPR GLOW (Parisa Photo Rejuvenation GLOW), waarmee je jouw huid kunt laten transformeren. Als je last hebt van pigmentvlekken, vaatjes in je gezicht, een doffe huid, grove poriën en fijne lijntjes, dan hebben we bij Parisa Skin Clinic speciaal voor jou een nieuwe en unieke oplossing ontwikkeld.

Met deze geavanceerde behandeling kunnen al deze problemen in slechts één sessie worden aangepakt. PPR GLOW combineert peeling met licht- en lasertherapie voor effectieve huidverbetering en huidverjonging. De oppervlakkige en middeldiepe peelings zorgt ervoor dat de buitenste huidlaag straalt en een betere teint krijgt, terwijl de licht- en lasertherapie pigmentvlekken, vaatjes en roodheid aanpakt. Daarnaast stimuleert het de productie van collageen, wat resulteert in een stevigere en elastischere huid. Hierdoor worden fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping verminderd.

Bij Parisa Skin Clinic begrijpen we dat elke huid uniek is. Daarom bieden we persoonlijke behandelingen en combinaties die het beste passen bij jouw specifieke behoeften. Om ervoor te zorgen dat de behandeling optimaal werkt, is een goede voorbereiding van de huid essentieel. Onze experts zullen je voorzien van ondersteunende producten en advies om het beste resultaat te behalen. Laat jouw huid stralen, veerkrachtig en egaler worden met Parisa Photo Rejuvenation.