HUIDVERJONGING

Wij bieden een breed scala aan behandelingen op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en huidverzorging.

CHEMISCHE PEELING

Een chemische peeling is een behandeltechniek om fijne lijntjes, pigmentvlekken, grove poriën en acne littekens te verminderen.

COAGULATIETHERAPIE

Coagulatietherapie is een doeltreffende en veilige methode om ontsierende huidafwijkingen en goedaardige huidoneffenheden plaatselijk te verwijderen.

DMK ADVANCED FACIALS & PEELS

“LIQUID LASER RESURFACING” is een superieure resurfacing-behandeling met het hoogste vermogen om de huid te herstellen en te versterken.

MESOTHERAPIE

De mesotherapie met mesogun is een natuurlijke en huidverjongende behandelmethode waarbij hyaluronzuur in de middelste huidlaag wordt ingebracht.

SKIN PEN MICRONEEDLING

Met SkinPen microneedling worden door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt.

VIVACE MICRONEEDLING RF

Bij de Vivace behandeling wordt de kracht van microneedling versterkt met radiofrequentie. Deze combinatietechniek zorgt voor effectievere resultaten.

DMK ENZYMTHERAPIE

DMK Huid Revisie = een structurele verandering binnenin de huid. DMK Enzym Therapie is de basisbehandeling van DMK en wordt toegepast bij bijna alle huidproblemen. Dit is een paramedische behandeling die werkt tot diep in onze cel en zorgt voor een verbetering van de structuur en functies van de huid.