Skin Care

DMK . DERMAVIDUALS . OBAGI . DERMACEUTIC . HELIOCARE

DMK

Bij Parisa Skin Clinic werken we tijdens onze medische gezichtsbehandelingen meestal met het Amerikaanse merk DMK. DMK is een paramedisch huid revisie merk met behandelingen en producten ter verbetering van bijna alle huidaandoeningen. DMK werkt met enzymen en deze kunnen dode eiwitten, gifstoffen en afvalstoffen uit de epidermis (opperhuid) verwijderen met behulp van omgekeerde osmose. Dit proces spoelt vloeistoffen terug door je celwand, waardoor er een schone celkern ontstaat. Ook verhogen enzymen het waterniveau (vochtgehalte) in de huid. DMK enzymen bevatten de aminozuren Proline, Glycine en Lysine, die de fibroblasten in onze lederhuid stimuleren. Hierdoor ontstaan er verse, nieuwe collageenvezels. Jouw huid wordt hierdoor mooier, gezonder en stralender.

Dermaviduals

Dermaviduals® staat voor gefundeerd en dermatologisch georiënteerd professioneel advies en vooral een huidverzorgingsconcept dat is aangepast aan de individuele huidconditie. De producten zijn ontwikkeld om zowel de conditie van de oudere, normale, jonge huid, alsmede de problematische huid zoals acne, pigmentatie, atopische huid, erytheem, rosacea en barrière-aandoeningen aanzienlijk te verbeteren.

Dermaviduals-producten zijn vrij van emulgatoren, conserveermiddelen, parfum, minerale oliën, siliconen, kleurstoffen en amines. De samenstelling van onze producten is identiek aan de natuurlijke huidbarrière.

OBAGI MEDICAL

Obagi Medical heeft zeer effectieve en krachtige systemen en productlijnen, welke gedurende de jaren zijn ontwikkeld om verschillende huidproblemen adequaat aan te pakken. Denk hierbij aan oppervlakkige en diepe pigmentproblemen, grove huidstructuur, littekens, rimpels, huidslapte, rosacea en acne. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Voorbeelden hiervan zijn Arbutine, Retinol, Retinaldehyde en Benzoylperoxide. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.

Alhydran

ALHYDRAN staat bekend als littekencrème, maar is veel meer dan dat: Onze crème werkt bij tal van huidaandoeningen. Het beschermt je huid, en zorgt dat deze beter herstelt. Ook verminderen klachten door huidaandoeningen, zoals jeuk, droogte en roodheid. De werking is bewezen in vele wetenschappelijke en klinische studies.

DERMACEUTIC

Het merk Dermaceutic is ontwikkeld in een Frans laboratorium en is één van de eerste bedrijven die ingrediënten ging gebruiken met hoge percentages gestabiliseerd vitamine C, glycolzuur en hyaluronzuur. De cosmeceuticals worden met name ingezet bij medisch esthetische anti-ageing, pigmentproblemen, structuurverbetering, huidverjonging en verschillende soorten acne problemen. Dermaceutic is bekend in meer dan 30.000 esthetische klinieken wereldwijd. Dermaceutic heeft tevens revolutionaire chemische peelings ontwikkeld voor professioneel gebruik en is marktleider op het gebied van onderzoek hiernaar.

Neostrata

De naam van Neostrata vertaalt zich naar “nieuwe lagen”. Twee woorden die perfect de huidverzorgingsfilosofie van het merk beschrijven, dat zichtbare resultaten voortkomen uit het vernieuwen van lagen van de huid. De producten van Neostrata exfoliëren de lagen van de huid die aan de oppervlakte liggen en onthullen verse, nieuwe lagen. Neostrata ontwikkelt haar producten op het pH-niveau waarbij je huid het beste dingen opneemt.

NeoStrata® biedt hoogtechnologische, geavanceerde
huidverzorgingsproducten waarvan de werking wetenschappelijk bewezen werd. NeoStrata ontwikkelt zowel alfahydroxyzuren (AHA’s) als polyhydroxyzuren (PHA’s), die in innovatieve formules worden verwerkt.
De werking van de Neostrata producten is aangetoond op diverse huidtypes en bij bepaalde huidproblemen: door de zon verouderde huid, rosacea, hyperpigmentatie, extreem droge huid, huid met neiging tot acne.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd naar onze kliniek en wil je een vrijblijvend persoonlijk behandeladvies? Maak dan een afspraak: telefonisch via +31(0)641904148 of kies hiervoor zelf een dag en tijdstip uit op onze website.

Afspraak maken